Maulets de la Garrotxa valora positivament la consulta però critica la junta de la plataforma

Considera que la Junta de"La Garrotxa Decideix" no ha estat a l'alçada de l'exercici de democràcia que s'ha dut a terme tots aquestes mesos.
En primer lloc, Maulets de la Garrotxa felicita al conjunt de la població garrotxina per l'acte de democràcia que ha realitzat des del 13 de desembre -data en que les consultes per la independència de la nació catalana van arribar a la comarca-.
 

30/04/2010 01:12 Política
En segon lloc, Maulets manifesta el seu desacord en els canvis que ha sofert la consulta d'Olot respecte la resta de consultes que ha dut a terme "La Garrotxa Decideix". "No compartim ni en la forma, ni en el fons els canvis de pregunta, manifest i iconografia que utilitza "La Garrotxa Decideix" i  que no van ser consultades a les 116 entitats adherides. En aquest cas, creiem que la Junta de"La Garrotxa Decideix" no ha estat a l'altura de l'exercici de democràcia que hem dut a terme tots aquestes mesos", apunta l'organització juvenil.
 
El comunicat finalitza animant a tots els garrotxins a seguir treballant per la independència dels Països Catalans, ja que creiem que la consecució dels nostres objectius no vindran només per referèndums, sinó amb la lluita diària a casa, a la feina, a l'escola, al carrer i a tot arreu, per fer augmentar la consciència nacional i social i avançar cap a una societat més justa, solidària i lliur.
 
Per saber-ne més: