Ataquen la web de Kaos en la Red

La web d'informació alternativa Kaos en la Red va ser atacada la nit de divendres a dissabte per uns "desconeguts". L'atac informàtic va consistir en l'eliminació i manipulació d'algunes notícies, en tres tombs, primer fent aparèixer una imatge d'un cos sense rostre i posteriorment incrustant-hi una bandera espanyola amb el text " Viva España, viva Franco, viva Hitler...". Aquest atac coincideix amb el seguiment informatiu que Kaos en la red ha realitzat de la persecució d'Iniciativa Internacionalista, que paral.lelament a l'atac ha estat il.legalitzada com a candidatura a les eleccions europees pròximes. Ara mateix la web està activa, i ha estat reposada a partir de la memòria existent, però no es poden afegir més continguts ni comentaris, a causa dels danys provocats per l'atac.

17/05/2009 22:11 Comunicació

atackaos

 

 

Des de Llibertat.cat ens solidaritzem amb els companys/es de lliuta de Kaos en la Red, i emplacem els nostres lectors i lectores perquè denunciïn aquesta nova vulneració dels drets i llibertats, especialment el dret a la informació, que sospitosament s'executa de nou des de les misterioses clavagueres del règim. 

 

Tetx difós per Kaos en la Red

Amics, amigues, lectors i companyes de la contrainformació anticapitalista

Fa unes cinc hores (el 01.06.08 a les 4:30) segons ens han informat els nostres amics i col·laboradors d'Amèrica Llatina que la pàgina kaosenlared ha estat bloquejada.

És la primera vegada en la història de kaos que aconsegueixen bloquejar-nos i tancar la web, aquest fet marca un punt d'inflexió en l'esdevenir de kaos. Ha estat un atac, molt dur i en tota regla els companys de Nodo50.org i de kaos estem treballant en aquests moments per a solucionar el problema, esperem poder continuar el nostre treball anticapitalista aquest mateix matí.

No s'ha pogut actuar abans per coincidir l'atac amb els moments de descans a Catalunya lloc on aquesta radicada l'estructura mare de kaos i per no poder posar-nos en contacte amb els compas de nodo50.org a Madrid, doncs a aquestes hores dormen. des de les 9:00 del matí s'aquesta treballant per a solucionar el problema.

Els amics del capital i enemics dels treballadors i dels pobles que han bloquejat kaos no s'han identificat com pertanyents a cap organització, en tot cas ja sabem a qui no pertanyen: al poble treballador.

Kaos els molesta, Kaos els desemmascara, els nostres germans i germanes de la contrainformació anticapitalista també els molesten, igual que els treballadors anticapitalistas del món, per això ens copegen a tots, uns dies a uns altres dies a uns altres, per això ens donen dur, per això ens intenten emmordassar, res de nou estem acostumats, però que sàpiguen que aquí en *kaosenlared.net mai no ens rendirem!

Els nostres enemics de classe són molt poderosos (capitalistes, governs, agències d'espionatge i intel·ligència, feixistes de tots els llocs del món) tenen possibilitats il·limitades, nosaltres solament us tenim a vosaltres al poble treballador, sense el vostre ànim la batalla estaria perduda però qui confia en el poble mai serà derrotat i si ho és lluitant això no és una derrota.

Per saber-ne més:

wwww.kaosenlared.net