Uns treinta pallasos entren a les obres del pla Caufec per denunciar la il·legalitat del projecte

Aprofitant la setmana d’accions contra la fira immobiliària Barcelona Meeting Point, unes trenta persones vestides de pallasso han accedit als terrenys de les obres del megaprojecte urbanístic pla Caufec evitant l’avanç de 4 màquines destructores de la muntanya de Sant Pere Màrtir, a Esplugues de Llobregat.

08/11/2007 11:07 Territori

Han entrat per a explicar a la gent que hi treballa les nefastes conseqüències d’aquest projecte per al medi ambient i pel poble d’Esplugues, a part de recordar les greus irregularitats que l’envolten i que cap tribunal de justícia ha volgut veure. Precisament aquests pallassos es troben als mateixos terrenys que l’ajuntament d’Esplugues vol regalar il·legalment a la promotora i que avui dia encara nega que sigui de la seva titularitat, quan diferents documents ho avalen.

Després que els Mossos d’Esquadra imputessin cinc delictes diferents (manifestació il·legal, danys, desordres públics, atemptat i contra la seguretat del trànsit) i una falta (furt) a set persones d’Esplugues per la manifestació on centenars de persones van desmuntar part de les obres del pla Caufec, en aquesta acció no es fan servir cadenes ni cadenats ja que, segons una de les persones que allà s’hi troba: “Hem entrat a jugar a amagar-nos, a córrer, a arrencar cebes, a les gomes, a saltar a la corda, a la xarranca, a curses de sacs…”. Un jove desconegut ha dit: “M’alegra molt que Carme Chacón sigui la ministra d’habitatge, com a mínim ja no li paguem el sou de regidora per venir a escalfar una cadira un cop al mes. Ara surt més per la tele”. 

 

Per saber-ne més:

Revista Aturem el Barcelona Meeting Point 06 - Aturem el Meeting Point 

Manifestació contra el Barcelona Meeting Point 06 - Llibertat.cat 

Entrevista a Mateu Montsolís, de la Plataforma contra el Pla Caufec - Llibertat.cat 

L'Habitatge als Països Catalans - Endavant

Campanya Polítics Immobiliària - Maulets

Valoració del Pacte Nacional de l'Habitatge - Espai Jove de la Intersindical-CSC