Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
La 1a Assemblea per l'abolició dels Correbous a les Terres de l'Ebre aplega una trentena de persones

S'organitzaran més trobades arreu del territori per socialitzar el debat

21/01/2014 Drets i Llibertats
1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre 1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre

Diumenge passat, una trentena de persones van participar  a la 1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre que havia organitzat Gent d’Iniciativa Animalista i Libera!

El principal objectiu de l’assemblea va ser bastir un projecte ebrenc per a l’abolició dels correbous. "Amb la gent del territori qui generarà el debat, qui proposarà les accions, qui mobilitzarà la ciutadania i qui aglutinarà els suports i solidaritats de tot el moviment antitaurí i animalista a tot el món". En aquesta línia, diumenge es va constituir i es van posar en marxa els primers grups de treball.

Els organitzadors van assenyalar que les assemblees com les de diumenge també serveixen per a què aquestes persones no es vegen soles, per a què coneguen més gent com elles que estan disposades a fer alguna cosa. "Hi ha molt de treball per a fer: s’ha de mostrar la realitat dels correbous, la mort de centenars de bous cerrils o salvatges cada any; la llarguíssima llista de bous que pateixen greus ferides, que es trenquen les banyes contra una paret mentre intenten fugir, que es trenquen les potes, que es desplomen de cansament i de por, que s’ofeguen quan els tiren a la mar diguen el que diguen els reglaments; el gran nombre d’accidents que pateixen els éssers humans implicats, de les morts... També s’ha de parlar del cost, ocult o dissimulat (policia, neteja, logística, assegurances, treball administratiu) o pagant la “festa” directament dels pressupostos públics."

Estan convençuts que hi ha una "majoria silenciosa" que s'oposa als Correbous. En aquest sentit, han destacat que cal socialitzar el debat i tornar-lo a treure al carrer. En aquesta línia estan animats a estendre el debat al territori.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid