Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
7ª Marxa de Torxes a Girona

Òmnium Cultural del Gironès va organitzar ahir la Marxa de Torxes que va recórrer els carrers de Girona per reclamar la dignitat nacional i el dret a decidir de Catalunya

11/09/2013 Política

Els actes van començar a 2/4 d'11 de la nit a les escales de la Catedral sota el lema , ‘2014, nosaltres decidim’ amb un concert del cantant menorquí Cris Juanico. Durant el concert es va projectar una estelada sobre la façana de la Catedral.

Després del concert va iniciar-se la tradicional encesa de torxes i la marxa pels carrers del Barri Vell de Girona amb l'ambientació musical a càrrec de la Fal·lera Gironina. A la mitja nit la Marxa de Torxes va arribar a la Plaça del Vi on Josep Maria Barneda va llegir un manifest i es va cremar el Decret de Nova Planta. Per acabar l'acte, el públic i una coral van cantar Els Segadors. Tot i la pluja intermitent l'acte va aplegar unes 2000 persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid