Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Nova manifestació a Xàtiva en contra del Macrabocador a Llanera de Ranes

Molts veïns han rebut una carta on diuen que al·legacions s’afegien al projecte de macroabocador a enviar a la Conselleria per tal de ser aprovat o rebutjat.

10/10/2012 Territori

La plataforma cívica ‘No al Macroabocador’ ha convocat una nova manifestació el dissabte 27 d’octubre a Xàtiva que començarà a les 17h i eixirà des de la Plaça de l’Espanyoleto. Des del col·lectiu animen a la participació manifestat que cal “parar la barbaritat que volen fer amb les nostres comarques”.

I és que, segons la plataforma,  molts veïns han rebut aquests dies una carta que explicava que "les nostres al·legacions s’afegien al projecte de macroabocador a enviar a la Conselleria per tal de ser aprovat o rebutjat" Unes cartes, segons l'entitat, "tan mal redactades que moltes persones han cregut que es tractava de la resposta definitiva a les al·legacions al lloc d’una simple confirmació que s’està seguint el tràmit burocràtic corresponent". Si no ha actuat de mala fe, creuen que el secretari del Consorci hauria de plantejar-se com fer millor la seua feina perquè, tal i com ha actuat, ha perjudicat i equivocat als ciutadans que li paguen el seu salari cada mes.

Així cal recordar que ‘No al Macroabocador’ lluita contra la construcció d’una planta de residus a Llanera de Ranes de 835.000 metres quadats que albergarà 4 milions de metres cúbics de fem de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida, la Safor i la Vall d’Aiora-la Vall de Cofrents.

La plataforma argumenta la seua posició demanant “un model sostenible i públic de gestió dels residus que no perjudique a ningú”, per la qal cosa reivindica un model basat en “instal·lacions xicotetes i emplaçaments segurs que done més llocs de treball”. Però a més a més exigeixen “el compliment de la normativa de residus per part de totes les institucions”, així com també denuncien que el Consorci “vulga cobrar de més per un servei de pitjor qualitat que posarà en perill la teua salut i la del teu entorn”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid