Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sant Jordi
8 Hores de Tirant lo Blanc per Sant Jordi

En motiu de la VI Trobada de la Societat Civil es recitarà el Tirant lo Blanc al Teatre Romea per primer cop durant 8 hores

17/04/2012 Cultura
Llegir el Tirant lo Blanc durant 8 hores és el repte que la Fundació Romea juntament amb l'Institut de Recerca en Cultures Medievals proposen per a la diada de Sant Jordi. La lectura s'emmarca en l'espectacle anual de la Societat Civil, en què persones alienes al món teatral pugen a l'escenari per participar en la lectura de textos literaris.

Enguany l'acte se celebrarà amb la col·laboració de 40 membres de la Societat Civil, entre els quals hi haurà cares conegudes; Mario Gas, Lluís Gavaldà o Gemma Nierga. Cadascú llegirà durant 10 minuts un fragment de l'obra de Joanot Martorell. A més, sobre l'escenari els acompanyaran professionals del teatre que s'encarregaren d'interpretar els personatges de l'obra. 

El conjunt de la jornada s'estructurarà en 8 històries d'una hora cadascuna i amb la participació de 5 narradors i 8 actors per peça. Entre obra i obra hi haurà una pausa de 10 minuts, per tal de facilitar l'entrada i sortida dels actors i del públic.

El 23 d'abril la Fundació convida tothom al Teatre Romea de 12 a 8 del vespre per gaudir de la lectura d'una de les obres cabdals de la literatura catalana, i "per situar-la allà on mereix: al cor dels ciutadans".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid