Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
La manifestació anticapitalista culmina la vaga a Palma

Palma va acollir ahir dues manifestacions: la dels sindicats majoritaris i la dels anticapitalistes

30/03/2012 Laboral
Milers de persones van omplir ahir Palma de reivindicació. La manifestació convocada per CCOO, UGT, STEI-i i USO -que va comptar amb 60.000 persones, segons l'organització- va recórrer el centre de Palma des de la Plaça d'Espanya rere la pancarta de rebuig de la reforma laboral "Vaga general, volen acabar amb tot, amb els drets laborals i socials". Segons explica el Diari de Balears, a la manifestació, amb cassolada i batucada incloses, es van sentir crits com "contra la reforma, folga general", "si som el futur, per què ens donen per cul" o "parem els retalls, lluitem pel nostre futur". Una altra de les pancartes deia: "La patronal ordena, el Govern imposa, la joventut respon".

D'altra banda, la marxa anticapitalista, formada pel Bloc Unitari Anticapitalista, la CGT i la CNT, i que va comptar amb uns 8.000 assistents segons les organitzacions, va recórrer alguns dels carrers més cèntrics de Ciutat, com ara Sant Miquel, Plaça de Cort i Conquistador. La marxa va estar animada en tot moment amb càntics combatius i enèrgics i de clares consignes anticapitalistes. La protesta es va celebrar sense incidents tot i les càrregues policials i les detencions que hi va haver al migdia quan el piquet unitari anticapitalista duia a terme algunes accions.

Les dues manifestacions anaven en direcció contrària i es van topar al centre de Palma. Les dues direccions escenificaven, pels anticapitalistes, el fet de "tombar la reforma" o "negociar la reforma".
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid